Ouderwetse macaroni

  • Berichtcategorie:DinerEten
  • Laatste wijziging in bericht:27 februari 2025
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Ouderwetse macaroni! Een klassieker: macaroni met gehakt en groenten. Een heerlijke pasta met lekker veel verschillende groenten en gehakt. En wanneer je net zo oud bent als ik, komt je…

Lees verderOuderwetse macaroni

Ei curry

  • Berichtcategorie:DinerEten
  • Laatste wijziging in bericht:27 februari 2025
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Stel je dit voor: perfect zachtgekookte eieren genesteld in een rijke en fluweelzachte gekruide kokossaus. Het aroma van de kurkuma en garam masala, evenals de chilipepers, geeft het een verwarmend…

Lees verderEi curry

Griekse rode rijst

  • Berichtcategorie:BijgerechtEten
  • Laatste wijziging in bericht:27 februari 2025
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil je een vleugje Mediterranée aan tafel? Probeer dan deze heerlijke Griekse rode rijst, een perfect bijgerecht voor elke gelegenheid. Ik kwam rode rijst tegen in een ander smakelijk gerecht:…

Lees verderGriekse rode rijst

Broodje hamburger

  • Berichtcategorie:BroodjesEten
  • Laatste wijziging in bericht:27 februari 2025
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Een broodje hamburger op klassieke wijze, maar dan wel zelfgemaakt met heerlijke toppings zoals uitgebakken spek, tomaat en augurk. Lekker met homemade hamburgersaus. 30 minuten 4 personen Broodjes Wat heb…

Lees verderBroodje hamburger

Bol Renversé

  • Berichtcategorie:DinerEten
  • Laatste wijziging in bericht:27 februari 2025
  • Leestijd:4 minuten gelezen

MAGIC BOWL, ook bekend als "Bol Renversé" of omgekeerde kom, is een leuk Mauritiaans gerecht dat je moet proberen!Ik zag een filmpje op instagram waar Branden Pang een gerecht maakt…

Lees verderBol Renversé

Peking eend

  • Berichtcategorie:EtenVlees
  • Laatste wijziging in bericht:27 februari 2025
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Pekingeend. We halen het weleens van de Chinees en het is erg lekker. De Mr. dacht dat ik het ook wel kon maken. ik heb het geprobeerd en we vonden…

Lees verderPeking eend

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden